PÜKAD

PÜKAD, Turkeybuild İstanbul Fuarı’ndaki Yerini Aldı

PÜKAD, (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği) Turkeybuild İstanbul Fuarı’nın fuaye alanındaki standında sektör profesyonelleri ile bir araya geldi. 4 gün süren fuar boyunca sektör tarafından en çok merak edilen konulara açıklık getirerek sektör temsilcilerine rehberlik etti.

1999 yılından bu yana Türkiye’nin önde gelen profil sanayicilerini tek çatı altında buluşturan PÜKAD, (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği) sektörün gelişimine yönelik öncü adımlar atmayı sürdürüyor. Köklü tecrübesiyle gücüne güç katarak sektörün çatı kuruluşu haline dönüşen dernek, yapı sektörünün tüm aktörlerini buluşturan Turkeybuild İstanbul Fuarı’nda da yerini aldı.

Sektör Paydaşlarına Yeni Yol Haritaları Sundu

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarından olan Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul Fuarı’nda ziyaretçilerin sektörle ilgili sorularını yanıtlayan PÜKAD, her zaman olduğu gibi sektör paydaşlarına yeni

yol haritaları sunmayı sürdürdü. 23-26 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar, 157 ülkeden 45 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı. PÜKAD’ın fuarın fuaye alanında yer alan standı en çok ziyaret edilen stantlar arasında yerini aldı.

KURUMSAL ÜYELERİMİZ