PÜKAD

PÜKAD SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR !

PÜKAD, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü ve MYK-Mesleki Yeterlilik Kurumu ortak seminerinin ikincisi İzmir’de yapıldı.

PÜKAD’ın hazırladığı “PVC Doğrama Montajcısı Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu” Ulusal Meslek Standardı’nın Resmi Gazetede yayınlanmasına müteakip seminerlerle standardın önemini anlatmak, mesleki gelişimi sağlamak ve doğrama montajı kalitesini artırmak için başlattığı il seminerleri devam ediyor.

PÜKAD üyelerini, bayiilerini, alt bayiileri ve bayi montaj elemanlarını daha kapsamlı bilgilendirmek, ilan edilen Tebliğe dikkat çekmek, Yapı Denetim Uzmanlarını ve belge almak isteyen Doğrama Montajcılarına daha detaylı anlatmak için İzmir MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Akdeniz Salonunda 3 Mayıs 2018 tarihinde organize ettiği “ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE PENCERE-KAPININ ÖNEMİ” Semineri geniş katılımla gerçekleşti.

Seminer, PÜKAD Genel Sekreteri Aynur ACAR’ın takdim ve hoşgeldiniz konuşması ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir İl Müdürü Selahattin VARAN açılış konuşmasıyla başladı.

Seminerde TUREEFF Teknik Müdürü Hakkı BUYRUK “Enerji Verimliliğinde Pencere ve Kapının Önemi”, PÜKAD Üyesi Eğitim Danışmanı Didem KALE “İklim Değişikliğinde Pencere ve Kapının Etkileri”, PÜKAD Yön. Krl. Üyesi Teknik Danışmanı Kadir ERMURAT “Doğru Montaj Kuralları”, PÜKAD Yön. Krl. Üyesi Belgelendirme Danışmanı Ahmet KOLTUK “Belgeli PVC Doğrama Montajcısı Olabilmek, Teorik ve Pratik Uygulama”, Onur KAYNAKOĞLU MYK Uzmanı “PVC Doğrama Montajcısı Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu” Tebliği, Koşulları ve Devlet Teşvikleri, ŞİŞE CAM Isıcam Ürün Yönetim Şefi Sefa ERTAN “Enerji Verimliliğinde Cam ve Camlama Sistemlerinde Doğru Uygulamalar”, EMK Yeşil Bina Danışmanlık Hiz. İnşaat Müh. Elçin Aylin KÖRÜKOĞLU “Yeşil Binalar ve Cephe Sistemleri ” ve Yapı Biyolojisi Enstitüsü Kurucu Ortağı And AKMAN “Dış Cephelerdeki Malzeme Çeşitliliğinin İnsan ve Çevre Sağlığına Etkileri” üzerine sunumlar yapıldı.

Seminer tüm konuşmacıların ve katılımcıların yer aldığı sıkıntıların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı soru-cevaplı panel ile tamamlandı.

KURUMSAL ÜYELERİMİZ