PÜKAD

PÜKAD “PVC DOĞRAMA MONTAJCISI MESLEKİ YETERLİLİK KONFERANSI”nın ilkini İstanbul da yaptı

PÜKAD’ın hazırladığı “PVC DOĞRAMA MONTAJCISI MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu” Ulusal Meslek Standardı Ulusal Yeterlilik Kodu 14UY0195-3/00, 30192 sayı ve 26 Eylül 2018 tarihli Resmi Gazete yayınlanarak yürürlüğe girmesiyle birlikte işverenlerin, müteahhitlerin, inşaat mühendislerinin ve PVC Doğrama Montajcılarının bilinçlendirilmesi seminerlerinin ilki İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi “2018 Avrasya Pencere Fuarı” bünyesinde Karadeniz Salonunda 8 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Doğru Pencere Montajı’nın anlatılmasının hedeflendiği Konferans PÜKAD Genel Sekreteri Aynur ACAR’ın açılışını ve takdimini yaptığı Video Gösterimi ile başladı.

Konferansta TUREEFF Teknik Müdürü Hakkı BUYRUK, “Enerji Verimliliğinde Pencere ve Kapının Önemi”, PÜKAD Üyesi Eğitim Danışmanı Didem KALE, “İklim Değişikliğinde Pencere ve Kapının Etkileri”, PÜKAD Yön. Krl. Üyesi Teknik Danışmanı Kadir ERMURAT, “Doğru Montaj Kuralları”, PÜKAD Yön. Krl. Üyesi Mesleki Yeterlilik Danışmanı Mutlu SUNER, “Belgeli PVC Doğrama Montajcısı Olabilmek, Teorik ve Pratik Uygulama”ları, Mesleki Yeterlilik Kurumu Uzmanı Yaşar Tuna ZORLU, “PVC Doğrama Montajcısı Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu”Tebliği, Koşulları ve Devlet Teşviklerini sunumlarıyla detaylıca anlattılar.

Konferansın sonunda konunun önemine dikkat çeken PÜKAD Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer TAMER katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Konferanslar serisinin ikincisi 3 Mayıs 2018 tarihinde İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte İzmir MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Akdeniz Salonu Bayraklı İzmir de gerçekleştirileceği duyuruldu.

KURUMSAL ÜYELERİMİZ