PÜKAD

PÜKAD Yönetim Kurulu Florya da toplandı

PÜKAD Yönetim Kurulu, üyeleri ile beraber 2017 de gerçekleşen fuarları değerlendirmek üzere Florya’da bir toplantı yaptı.

TÜYAP Beylikdüzü’nde yapılan “2017 Pencere, Kapı ve Cam Fuarı” ile YEM “2017 Yapı Fuarı”nı değerlendirmek üzere İstanbul Florya’da bir toplantı yapan PÜKAD Yönetim Kurulu, dernek gündem maddeleri ile gerçekleşen fuarları masaya yatırdı.

PÜKAD’ın 2018 hedeflerinin de konuşulduğu toplantıya PÜKAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. O. Muzaffer Tamer, EGE PROFİL Genel Müdürü Ergün Çiçekçi, ADOPEN Başkanlar Kurulu Üyesi Mustafa Kas, PÜKAD Danışmanı Oktay Alptekin, KOMPEN Marmara Bölge Müdürü Mehmet Akteke, PİDOSAN Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Karslıoğlu, PENTEK Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Doğruoğlu, PİMAŞ Kadir Ermurat, WINART Dergisi İmtiyaz Sahibi Kemalettin Aksöz ve PÜKAD Genel Sekreteri Aynur Acar katıldı.

Toplantıda gündem maddelerinin kararları alınırken, PÜKAD Başkanı Dr.O. Muzaffer Tamer’in yeni yazdığı “BİNALARDA RUTUBETLENME” ve “SES YALITIMI”nın önemine değindiği iki kitabının da basım kararı alındı.

KURUMSAL ÜYELERİMİZ