PÜKAD

PÜKAD Yönetim kurulu 2016 son toplantısı yapıldı

Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Tamer başkanlığında PÜKAD’ın 2017 hedefleri konuşuldu.

PÜKAD bünyesinde başlatılan kurumsal yenilenme sürecinde gerçekleşen ve gerçekleşecek olan çalışmaların değerlendirildiği toplantı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Tamer’in başkanlığında Dernek merkezinde yapıldı.

Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri PİMAŞ’dan Oktay ALPTEKİN, KOMPEN’den Mehmet AKTEKE, ADOPEN’den Mustafa KAS ve Berkant BAŞARAN, PENTEK’den Necdet DOĞRUOĞLU, Pükad Kurucu Üyesi Suat HOŞVER, WINART Projeden Kemalettin AKSÖZ  ve Genel Sekreter Aynur ACAR katıldı.

Toplantıda;

  • Çalışmaları tamamlanan PÜKAD Kurumsal hazırlıklarının sunumunun yanı sıra alanında tek olan pencere, cephe sistemleri, cam ve kapı sektörünün 8-11 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak TÜYAP Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarı konuşuldu.
  • PÜKAD olarak yeni üyelikler, üyelerine sağladığı katkılar ve sunulacak yeniliklerin gözden geçirildi.
  • Hazırlık toplantıları devam eden PÜKAD-PÜKAB ortaklaşa çalışmaları yürütülen 1. PENCERE ÇALIŞTAYI’da değerlendirildi.
  • Ayrıca WINART Dergisi imtiyaz sahibi Kemalettin Aksöz’ün PÜKAD üyeliği başvurusu kabul edilerek PÜKAD Basın Danışmanı olarak görevlendirildi.
  • PÜKAD Başkanı Dr. Muzaffer TAMER’in son kitabı “ENERJİ VERİMLİLİĞİNİN ÖNEMİ” baskısının onayı verildi.

Finalinde 2017 PÜKAD Genel Kurul tarihi belirlenerek YENİ YILIN ÜLKEMİZ, EKONOMİMİZ, İNSANLARIMIZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASI temenni edildi.

KURUMSAL ÜYELERİMİZ