PÜKAD

PÜKAD, İlk Yüz Yüze Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

PÜKAD (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği) uzunca bir aranın ardından hafifletilen pandemi koşulları çerçevesinde ilk yüz yüze yönetim kurulu toplantısını, 17 Haziran’da Holiday Inn İstanbul Airport Hotel’de gerçekleştirdi.

PÜKAD Başkanı Dr. Mehtap ULUCEVİZ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, pandemi döneminde sektörde yaşananlar ve yakın zamanda düzenlenen PÜKAD Olağanüstü Genel Kurul toplantısı değerlendirildi. PVC sektöründeki gelişmelerin aktarıldığı toplantıda, PÜKAD üyelik koşullarının gözden geçirilmesi gündem maddeleri olarak ele alındı.

Yeni Genel Sekreter Göreve Başladı

Toplantıda, Aynur ACAR’ın Pükad Genel Serkreterlik Görevinden ayrılması üzerine, Nihat KURTOĞLU’nun yeni genel sekreter olarak göreve başlaması karara bağlandı. Bu kapsamda, Aynur ACAR’a yaklaşık 6 yıllık hizmeti için teşekkür edildi. Tüm yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantının sonunda, PÜKAD Basın Danışmanı Kemalettin AKSÖZ’ün doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

PÜKAD 2021 yılı Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak Dr. Mehtap ULUCEVİZ, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak da Abdulkadir ERMURAT, Mehmet AKTEKE, Mustafa KAS, Yalçın KARSLIOĞLU seçilmişlerdi.

PÜKAD Held Its First Face-To-Face Board Meeting

PÜKAD (Window and Door Manufacturers Association) held its first face-to-face board meeting on June 17 at the Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, within the framework of the pandemic conditions  relieved after a long break.

KURUMSAL ÜYELERİMİZ